fbpx
PELUANG  TAMBAH PENDAPATAN DENGAN BISNES SEWA HARTANAH

Pendaftaran akan ditutup lagi:

ANDA MENCARI SIDE INCOME YANG BUAT SEKALI DAPAT BERKALI KALI?

Jom bina “recurring income” dengan Bisnes Sewa Hartanah.

26 MEI 2024 (AHAD) 
9 PAGI - 5 PETANG
PLATFORM: ZOOM ONLINE

#UsahawanBilikSewa #Sublet #UrusHartanahKomersial #TingkatkanUntungSewa

Betul ke Bisnes Sewa Hartanah Boleh Jana Income Besar?

Antara Kisah-Kisah Bilik Sewa Zaman 60an di Malaysia

Daftar sekarang ke webinar Bisnes Sewa Hartanah!

Gunakan peluang yang ada dalam bisnes sewa hartanah sebagai medium untuk anda tambah pendapatan!

Apa Maksud Bisnes SEWA HARTANAH?

Tapi, Siapa Yang Sesuai Untuk Buat Duit Dengan Sewa Hartanah? 

Adakah ini ANDA?

Bunyi Macam Gempak Saja!
Apa Yang Saya Akan Belajar Nanti?

Anda akan tahu 8 Teknik Shortcut Bina EMPAYAR Bisnes Sewa Hartanah.

MODULE 1 : TEKNIK TEROPONG KLS

Teknik ini adalah untuk anda sniper kawasan yang betul-betul confirm laku sewa dan untung besar.

MODULE 2 : TEKNIK TRY–TRY IKLAN (TTI)

Teknik ini adalah untuk anda pastikan permintaan sebenar dari segi harga, berapa lama tempoh untuk penuhkan unit, harga yang paling menjadi pilihan untuk orang mampu bayar di kawasan tersebut dan customer avatar.

MODULE 3 : TEKNIK REJEK KAW KAW

Teknik ini adalah untuk mengesan bakal penyewa sama ada dari syurga atau neraka dengan signal-signal tertentu semasa pertama kali anda jumpa mereka.

MODULE 4 : TEKNIK “GELENYA”

Teknik ini akan memudahkan anda untuk membuat pemilihan bahan-bahan renovation dan perabot yang TEPAT supaya ianya tahan lama, murah dan nampak mewah.

MODULE 5 : TEKNIK “SENE JAGO”

Teknik ini akan bantu anda jimatkan kos disebabkan barang kelengkapan terjaga dan penyewa tidak banyak komplen.

MODULE 6 : TEKNIK “MELOPONG JE”

Teknik ini membantu anda mengurus operasi di hujung jari saja dengan menggunakan sistem dan automation.

MODULE 7 : TEKNIK “KING KONG”

Teknik ini akan membuatkan penyewa datang cari anda dan pemilik rumah pun happy untuk anda jaga unit mereka.

MODULE 8 : TEKNIK “KAYA 7 GENERASI”

Teknik ini akan bantu anda menjana income recurring sekali gus membuatkan anda capai bebas kewangan.

Susah kan Nak Jaga Penyewa Yang Ramai dengan Bermacam-Macam Ragam?

BELAJAR ILMU KENDALIAN BILIK SEWA BERSAMA

Ahyat Ishak &
Kak Long Shila

52DCC07D-71F9-4736-A2EE-F65D7FAE8F2A-cropped

Kak Long Shila(KLS) bermula dengan makan gaji dan berhenti pada umur yang sudah lewat iaitu 36 tahun. Bermacam bisnes KLS sudah buat. Ada yang berjaya cumanya tak tahan dengan stress. Bila KLS mula serius dalam hartanah, banyak detik gembira dan teruja yang dilalui.

Apabila makin banyak hartanah yang KLS beli, kehidupan tidak terurus kerana banyak unit yang tak dapat disewakan dengan kadar yang sepatutnya. KLS rasa menyesal beli banyak hartanah namun PKP memberi hikmah kepada KLS.

KLS mula cari teknik dalam urus penyewa. KLS jaga unit–unit banglo dan semi D berdekatan kawasan tempat tinggal (Lembah Klang)dan convert unit tersebut kepada bilik-bilik.   KLS catat setiap SOP yang memberi kesan positif dan negatif. Daripada sini, KLS jumpa teknik yang sangat mudah untuk dapat untung besar dalam bisnes sewa hartanah dan berjaya menghasilkan sistem urus sewa yang lebih sistematik. KLS berjaya menguruskan 15 hartanah tambahan dan mendapat kunci rumah tersebut di musim pandemik melanda.

KLS mula mengajar urus sewa  semasa dalam PKP dan KLS mula aktif tambah unit dengan menyewa hartanah orang lain sehingga tak sedar pun pendapatan bersih sudah 5 angka sebulan. Apa yang best, setiap bulan recurring tanpa perlu buat kerja-kerja itu berulang kali.

Ini lah perkara yang KLS nak perjuangkan supaya mereka yang datang belajar dengan KLS mula mencipta income lebih besar dan capai 5-6 angka pendapatan sebulan. Inilah kejayaan sebenar yang KLS impikan. Sekarang, KLS sudah mula membina komuniti kak long dan abang long hartanah yang mahir cipta pendapatan besar dalam bisnes sewa hartanah dan seterusnya membeli hartanah lagi dan lagi tanpa henti untuk membina MACHINE MAKING MONEY.

KLS juga merupakan Certified Financial Planner yang mempunyai 10 tahun pengalaman dalam bidang hartanah dan ilmu kewangan yang boleh membantu mempercepatkan anda capai bebas kewangan.

Ahyat Ishak merupakan pengasakan komuniti pejuang hartanah dimana Ahyat ingin membantu rakyat Malaysia memiliki hartanah sendiri di tanah air sendiri. Impian Ahyat adalah agar lebih ramai lagi rakyat Malaysia dapat mengecapi impian hidup mereka dengan pelaburan hartanah yang bijak, selamat dan bertanggungjawab.

Ahyat Ishak juga merupakan pelabur hartanah sepenuh masa yang mempunyai 21 tahun pengalaman melabur dalam hartanah. Ahyat memiliki berbelas syarikat dan telah membeli puluhan hartanah yang terdiri dari pelbagai kategori hartanah. Ahyat juga sering diundang memberi ceramah tentang hartanah di dalam dan luar negara. Ahyat juga selalu berkongsi pandangan beliau di suratkhabar, majalah dan platform media online dan juga offline. Beliau juga pernah membuat penampilan di TV dan stesyen radio.

Ahyat merupakan CPT: Certified Professional Trainer daripada IPMA, UK dan juga adalah seorang jurulatih bertauliah di bawah PSMB Malaysia. Ahyat pernah dilantik sebagai konsultan dan penceramah oleh hampir 60 pemaju terbesar di Malaysia

Antara Evolusi Selepas Join Kelas Bisnes Sewa Hartanah

Apa kata students Kak Long Shila(KLS)

"Bilik penuh dalam tempoh 2 minggu sahaja menggunakan salah satu teknik marketing yang KLS ajar"

"6 tahun rumah negative cashflow. Selepas buat bilik sewa, sekarang income untuk 1 unit rumah mencecah RM 9,000".

"KLS ajar sistem untuk aircond yang perlu topup bila nak guna"

"Suri rumah berjaya mula bisnes bilik sewa dengan ilmu yang KLS kongsi"

"Penat sekali tapi pendapatan berkali-kali, sekarang pendapatan 5 angka sebulan dengan bisnes bilik sewa"

"Mempunyai lebih kebebasan masa berbanding bekerja dengan majikan"

ONLINE ZOOM WEBINAR

Pendaftaran Bisnes Sewa Hartanah DITUTUP! TAMBAH PENDAPATAN SEKARANG

09 JUN 2024 (AHAD)

9.00 Pagi – 5.00 Petang

Platform Zoom

Berapa Perlu Saya Laburkan Untuk Ilmu Bisnes Sewa Hartanah Yang Mampu Mengubah Nasib Saya Ini?

SPECIAL PROMO! PAKEJ PREMIUM RM 10 OFF

PREMIUM

RM 57.00

RM 47.00

BASIC

RM 30.00

RM 20.00

DISCLAIMER:

Kami mendidik usahawan dan bakal usahawan cara melabur hartanah dengan bijak, selamat dan bertanggungjawab melalui program dan produk cetak dan digital.

Temui kami di alamat ini
ILHAM Academy Sdn Bhd,
Wisma Quest, 36-4, Jalan Metro Pudu,
Fraser Business Park, Off Jalan Yew, 55100, Kuala Lumpur.
Sebarang pertanyaan,

Mengenai pendaftaran dan bayaran klik sini

Mengenai program klik sini

Atau hubungi 0149231044 (Aziliza)/ 0189086275 (Ikram)

Atau hantarkan email kepada kami di ilhamacademy19@gmail.com