fbpx

PERHATIAN! Khas kepada yang ingin tambah income sahaja!

Nak Tahu Bagaimana Anda Boleh Jana INCOME melalui SUBLET?

Kebangkitan bisnes Sublet!

5/5
Rahsia untuk anda dapatkan recurring income yang konsisten setiap bulan WALAUPUN TANPA PERLU anda;

SEBELUM TU... ANDA ADA MASALAH INI?

  • Tak tahu nak buat bisnes apa? Dah lama berhajat nak mulakan bisnes sendiri supaya mempunyai lebih banyak masa untuk keluarga, tetapi tak berani nak mula sebab takut langgar dinding dan rugi. Nak belajar cara proven terus.
  • Dah ada rumah pelaburan tetapi cashflow negative. Nak naik harga sewa rumah risau tiada yang ingin menyewa. Setiap bulan terpaksa topup duit sendiri untuk cover pembiayaan…
  • Jealous tengok orang lain buat untung besar berbisnes SUBLET, tapi anda masih buat sublet sedia ada dan tak tahu teknik yang betul nak tambah unit sublet?
  • Peminat hartanah tetapi… belum mampu beli hartanah sendiri. Nak belajar cara guna hartanah orang lain untuk jana pendapatan?

TAHUKAH ANDA..?

"Bisnes Sublet mempunyai Potensi Untuk Bantu Anda Jana Recurring Income"

Tapi kenapa bisnes sublet bukan bisnes lain?

 

 

PERCAYALAH bisnes Sublet ini bakal meletop pada bila-bila masa sahaja lagi kerana ramai orang yang memerlukan BILIK SEWA.

Pengurusan SUBLET YANG BERSISTEM lebih menguntungkan dalam jangka masa yang singkat.

Ke arah perubahan fasa Endemik ini, PERMINTAAN BILIK SEWA lebih tinggi berbanding permintaan satu unit rumah.

Apa Yang Akan Anda Pelajari Dalam Financial Freedom with Sublet Nanti?

Strategi mulakan bisnes Sublet dengan bersistem.

Langkah memaksimakan keuntungan dari Sublet.

Rahsia pemilihan penyewa yang berkualiti.

Setup first sublet dengan betul.

Mempelajari teknologi terkini dan canggih supaya bisnes sublet lebih bersistem dan mudah diurus.

Ilmu-ilmu praktikal untuk bina Machine Making Money (MMM) dalam bisnes sublet.

Antara result student-student KLS yang buat bisnes SUBLET..;

**5 hari iklan 4 bilik sold out

**tengah setup lagi 10 bilik

Jadi Cuba Anda Bayangkan...

"Bisnes Sublet ini sesuai untuk lelaki dan wanita. Kalau mereka boleh buat, ANDA pun pasti boleh!"

Hai.. Selamat Berkenalan!

Nama saya Ahyat Ishak..

Ahyat Ishak merupakan pelabur hartanah sepenuh masa yang mempunyai 20 tahun pengalaman melabur dalam hartanah. Beliau memiliki berbelas syarikat dan telah membeli puluhan hartanah yang terdiri dari pelbagai kategori hartanah. Beliau juga sering diundang memberi ceramah tentang hartanah di dalam dan luar negara. Ahyat juga selalu berkongsi pandangan beliau di suratkhabar, majalah dan platform media online dan juga offline. Beliau juga pernah membuat penampilan di TV dan stesyen radio.

Dan saya Kak Long Shila (KLS)..

Kak Long Shila merupakan Certified Financial Planner yang mempunyai 10 tahun pengalaman dalam bidang hartanah dan ilmu kewangan yang boleh membantu mempercepatkan financial freedom. Beliau juga merupakan motivator dan speaker yang hebat serta digandingkan bersama skill Public Relation yang mantap. Beliau juga merupakan pelabur hartanah yang telah mempunyai berpuluh-puluh bilik yang diuruskan sendiri di sekitar Lembah Klang. Pengalaman beliau mengurus sublet ketika musim covid sejak 2020, memberikan beliau satu formula menghasilkan sistem sublet yang lebih bersistematik. Lebih membanggakan, dalam kesibukan menguruskan rumahtangga dan pelbagai tanggungjawab, beliau berjaya mendapat menguruskan 15 hartanah tambahan dan mendapat kunci rumah tersebut di musim pandemik melanda.

Kami dah bantu lebih 30,000++ students mengenai hartanah dan pelaburan hartanah.

as seen on

Memperkenalkan...

ONLINE ZOOM WEBINAR

Financial Freedom with Sublet
 Kini Dibuka!

18 Mac 2023 (Sabtu)

9.00 Pagi – 5.00 Petang

Platform Zoom

2 BONUS PERCUMA!

KLS juga akan berikan kepada anda secara PERCUMA 2 BONUS dibawah ini sekiranya anda bertindak untuk dapatkan video panduan ini sekarang….

#BONUS 1

Ebook Rahsia Pilih Kawasan Laku Sewa

(Bernilai RM997)

#BONUS 2

Ebook Panduan Urus Sewa : Penyewa Dari Syurga

(Bernilai RM297)

**akan diberikan semasa kelas live FFS**

Siapa yang sesuai dapatkan Join Kelas Sublet ni?

Sejujurnya, kalau anda adalah orang yang memang dah selesa buat duit 5-6 angka setiap bulan, TOLONG JANGAN join kelas ini!

Sebab niat KLS adakan kelas iniadalah untuk berkongsi ilmu & membantu;

Ini Feedback Jujur Dari Mereka Yang Dah Belajar...

KALAU ANDA DAH BACA SAMPAI SINI, BERMAKSUD ANDA ADALAH ORANG YANG SERIUS MAHU JANA RECURRING INCOME..

Terus terang KLS katakan, anda tak perlu lah bazirkan duit yang banyak, tapi akhirnya sayang takde hasil.. Buang masa je.. Ini KLS berikan solution yang direct, terus boleh buat!

Jimat duit!
Jimat masa!

Dan income pun bertambah!

Niat dan tujuan KLS hanyalah untuk berkongsi peluang, berkongsi rezeki & lebih penting dapat bantu lebih ramai orang yang memerlukan..

Jadi hari ini, SPECIAL OFFER yang KLS boleh bagi adalah..;

SPECIAL OFFER!

RM97
RM 47
00
(Jimat RM50!)
  • Akses Financial Freedom With Sublet
  • eWorkbook
  • BONUS 1 : Ebook Rahsia Pilih Kawasan Laku Sewa
  • BONUS 2 : Ebook Panduan Urus Sewa : Penyewa Dari Syurga
    *AKAN DIBERIKAN PADA HARI KELAS FFS*

(Pssttt.. Harga mungkin akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja!)

Jadi jika bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak? Mungkin satu tahun dari sekarang, anda akan ingat tindakan ini sebagai satu pelaburan paling bijak..

BAIKLAH.. KALAU ANDA DAH BACA SAMPAI SINI, BERMAKSUD ANDA ADALAH ORANG YANG SERIUS MAHU DAPATKAN VIDEO PANDUAN INI.

Jadi saya akan straight forward je… Anda boleh dapatkan sekarang dengan..;

HARGA DISKAUN!

Tawaran Ini Dibuka Terhad Dalam Tempoh Masa..;

Jam
Minit
Saat

Jadi jangan berlengah lagi..!

Harga akan TERUS DINAIKKAN MENJADI LEBIH MAHAL sebaik sahaja timer di atas tamat..

Bertindak segera dengan cara klik butang dibawah;

RM299
RM 79
00
(Jimat RM220!)
  • 1X Set Video Panduan TikTok Ads
  • BONUS 1 : Auto Update Modul Terbaru
  • BONUS 2 : Tutorial Edit Video Power Guna Smartphone
  • BONUS 3 : 1X Template Salespage E-commerce

DISCLAIMER:

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!

Jika dalam masa 60 hari selepas anda membeli, dan anda dapati panduan ini beserta bonus yang diberikan tidak memberi sebarang kesan baik kepada bisnes anda, sila maklumkan, dan wang anda akan dikembalikan tanpa sebarang soal.

Anda ada 60 hari untuk mencuba sendiri dan pratikkan segala perkongsian yang ada dalam panduan ini. Supaya anda dapat menikmati kejayaan seperti mana mereka yang telah menggunakannya.

SOALAN LAZIM...

  • Panduan ini sesuai untuk anda yang berniaga online, tak kisah apa jua produk atau servis yang anda niagakan
  • Anda yang merupakan leader atau stokis yang nak rekrut lebih ramai ejen/dropship
  • Anda yang dah penat menangis akibat sales sendu
  • Paling penting, anda yang dah penat run FB Ads tapi masih lagi tak ada hasil
  • Anda yang dah biasa buat jualan 5-6 angka sebulan secara online
  • Anda yang MALAS & TAK SABAR dalam berbisnes
  • Anda yang SUKA BERTANGGUH dalam tindakan 
  • 100% tidak akan ada upsell! Segala yang anda perlu tahu dah didedahkan dalam panduan ini.. Insya-Allah!

  • Selepas pembayaran DISAHKAN, anda akan menerima satu emel dari pihak saya. Link akses akan diberikan di dalam emel tersebut sahaja.

  • YA! Anda boleh tanya sebarang soalan kepada saya. Saya akan cuba jawab semua soalan anda berdasarkan pengalaman sendiri & komuniti lain.