fbpx

Attention: Khas untuk newbies yang nak beli hartanah 2022..

Tahun 2022 Merupakan Tahun Terbaik Beli Rumah!  

Jom susun langkah ‘perang’ anda bersama saya sekarang!

Tahukah Anda, Apa Yang Sedang Berlaku Dalam Dunia Hartanah Sekarang?

Ramai orang beli rumah ikut kelayakan, bukan ikut kemampuan. Cara ini salah! Salah buat tindakan, kita bakal terpenjara seumur hidup kerana hartanah!

Ramai pembeli hartanah cedera parah dan terkorban kerana masuk gelanggang hartanah tanpa ada ilmu yang betul. Berani tapi tak bijak sangat bahaya!

Tak sabar-sabar nak beli hartanah, tapi hanya terikut orang je.

Mudah percaya, mudah terpedaya.

Akhirnya tertipu dengan scammer yang ambil kesempatan buat keuntungan. Salah siapa? Tunjuk jari kat hidung sendiri.

Lambakan rumah undercon, subsale dan lelong yang diberikan diskaun sekarang.

Sekarang adalah waktu terbaik untuk beli hartanah. Kalau tak beli sekarang, sangat rugi! Ahyat akan buktikan kenapa sekarang waktu terbaik.

Atas Sebab Itulah, Ahyat Buat Program Mega Pejuang Hartanah (MPH) Merdeka 2022!

ianya dapat membantu anda lebih ‘bersedia’ untuk menghadapi dengan tenang dan menang!

Ahyat lihat, ramai orang rasa susah nak beli hartanah. Jadi, Ahyat nak bantu anda miliki hartanah dengan ilmu sniper hartanah ini.

Sebagai seorang suami, anda pasti nak sediakan tempat tinggal yang selesa untuk keluarga tersayang.

Sebagai seorang isteri, anda perlu bersedia dan bertanggungjawab membesarkan anak-anak jika kehilangan tempat bergantung.

Anda buat bisnes? Berapa ramai usahawan yang dibuli landlord kerana nak untung lebih.

Atas sebab inilah, Ahyat rasa bantu lebih ramai orang di luar sana, supaya dapat memiliki hartanah dengan harga yang lebih murah.

Ahyat nak kongsi ilmu perang hartanah supaya anda tak ulang kesilapan yang Ahyat pernak buat dulu.

AMARAN! HARTANAH BOLEH JADI PELUANG DAN JUGA PERANGKAP KEPADA ANDA! SILA BERHATI-HATI SEBELUM MEMBUAT KEPUTUSAN!

 

Teruskan bacaan…

“Bimbang tak dapat memiliki rumah pertama sebab kos hidup semakin tinggi?

Sebaiknya nak masuk dalam medan perang hartanah, berani je tak cukup… Kena gandingkan “Berani dan Bijak”.

Seorang pejuang hartanah yang bijak perlu mengenali 3 perkara ini.

Kenali Pasaran Hartanah

Newbies mesti mengenali apa yang berlaku sebelum dan semasa supaya boleh bersedia dengan apa yang akan berlaku akan datang

Kenali Diri Sendiri

Newbies mesti kenali kedudukan kewangan diri sendiri dan mengenalpasti apa yang boleh diperbaiki untuk memudahkan atau meledakkan lagi keupayaan kewangan

Kenali Hartanah yang nak dibeli

Newbies mesti mengetahui kesesuaian satu-satu hartanah dan lokasi supaya ia akan menjadi yang terbaik untuk masterplan dirinya dan keluarganya

Dalam medan hartanah, terdapat banyak bahaya dan risiko jika tiada ilmu, jemaah & strategi yang efektif.

Namun jika kita bijak, selamat & bertanggungjawab, medan hartanah penuh dengan peluang yang superb! Sebelum melabur, kita wajib untuk tahu dan bersedia dengan apa yang sedang dan bakal berlaku di dalam medan hartanah.

Silap percaturan, tumpas sebelum mampu berbuat apa-apa, seterusnya menjadi sengsara, merana & terbeban.

Jom kita lihat lihat apa kata mereka…

Kejayaan Mereka Yang Dah Berjaya Memiliki Hartanah Yang Mereka Impikan…

10 Ilmu Perang / Art of War In Property Yang Ahyat Akan Dedahkan Dalam MPH MERDEKA 2022?

#1 KENAPA BELI HARTANAH TAHUN 2022

#2 PELUANG DAN PERANGKAP

#3 CARA PILIH HARTANAH DENGAN BETUL

#4 DESIGN MASTERPLAN HARTANAH

#5 TERTIB HARTANAH

#6 CARA MUDAH LULUS PEMBIAYAAN

#7 BELI RUMAH TANPA MODAL

#8 GUNA HARTANAH UNTUK LANGSAI HUTANG

#9 BELI HARTANAH DAPAT KERETA PERCUMA

#10 BLUEPRINT HARTANAH

Dah tau modul yang bakal anda belajar? So…

Siapa Sebenarnya Ahyat Ishak? Anda Masih Tak Kenal Lagi?

Izinkan saya perkenalkan diri…

Ahyat Ishak

Ahyat merupakan pengasas dan master trainer untuk komuniti Pejuang Hartanah yang telah diasaskan sejak tahu 2013.

Beliau telah mula melabur hartanah pertama 19 tahun dahulu pada tahun 2003 dan mula mendidik masyarakat tentang pelaburan hartanah sejak tahun 2012. Dalam 10 tahun itu seramai lebih 20,000 orang rakyat Malaysia telah mengikuti program- program hartanah Ahyat Ishak.

Kepakaran Ahyat ialah membantu individu dan usahawan membeli hartanah pertama untuk tujuan duduk sendiri atau pelaburan dan membantu mereka mulakan Langkah untuk bina empayar hartanah yang menakjubkan.

Semua modul dalam program-program Pejuang Hartanah adalah berlandaskan formula yang beliau sendiri telah gunakan dalam membeli hartanah bernilai berpuluh juta dan membantu peserta-peserta program membeli hartanah yang mampu mencecah lebih seratus juta secara keseluruhan.

Ahyat Ishak juga telah mengasaskan program Kembara Hartanah di mana beliau telah mengembara ke seluruh dunia untuk belajar tentang ilmu pelaburan hartanah.

Kisah Kisah jatuh bangun Ahyat Ishak telah dikongsikan dalam pelbagai platform media seperti TV Alhijrah, TV3, RTM, Bernama TV, Capital TV. Pendapat dan komentar beliau tentang industi hartanah juga di rakam dalam media seperti Focus Malaysia, The Star, NST, Berita Harian, Utusan Malaysia, dan banyak lagi.

Ahyat Ishak merupakan pendidik hartanah yang mempunyai segmen tetap berjudul Jihad Hartanah dalam program PSF di TV AlHijrah selama 6 musim, program House Hunt di Capital TV dan program Istana Impian Bersama pelakon Azhar Sulaiman sebagai hos di RTM. Ahyat Ishak juga menjadi hos Bersama Datuk Dr Mohd Daud Bakar dalam program Minda Syariah di TV AlHijrah.

Ahyat Ishak adalah penerima pelbagai anugerah antaranya Malaysia Top 40 under 40 pada tahun 2013, 100 Most Influential Young Entrepreneur atau MIYE2018 dan Anugerah Industri Hartanah Niagatimes 2019.

Dari sudut Pendidikan, Ahyat mempunyai ijazah IT: Information Technology dari UNITEN dan MBA in Strategic Marketing dari USQ: University of Southern Queensland Australia.

Sekiranya Ahyat tidak berada dalam sesi pengajaran dalam program-program Pejuang Hartanah dan dalam media, Ahyat seorang usahawan yang memiliki beberapa syarikat menjalankan perniagaan dalam bidang servis, trading, teknologi, pertanian, training dan lain-lain.

Ahyat telah dilantik sebagai penasihat hartanah oleh beberapa syraikat berhad yang sedang dalam proses disenarai di bursa saham. Ahyat juga adalah seorang UM: Unit Manager di Great Eastern Takaful Berhad bernaung di bawah ejensi IYCSB sejak 2017 dan dikategorikan sebagai Mega Leaders untuk 3 tahun berturut.

Beliau penulis buku TSPI: The Strategic Property Investor pada tahun 2013 yang menjadi bestseller, dan juga buku Pejuang Hartanah: 40 Pesanan Buat Pelabur Baru yang juga merupakan buku hartanah pertama yang telah dijadikan audiobook di Malaysia.

Ahyat Ishak telah menjadi orang pertama yang menganjurkan program-program hartanah berskala mega iaitu MPH: Mega Pejuang Hartanah pertama kalinya pada tahun 2016.

Beliau juga telah menganjurkan program beliau sendiri dan dijemput sebagai trainer di dalam dan luar Malaysia.

Ahyat Ishak merupakan CPT: Certified Professional Trainer daripada IPMA, UK dan juga adalah seorang jurulatih bertauliah di bawah PSMB Malaysia. Ahyat pernah dilantik sebagai konsultan dan penceramah oleh hampir 60 pemaju terbesar di Malaysia.

Beliau juga pernah memberi ceramah hartanah di ekspo-ekspo terbesar di Malaysia dan luar Malaysia.

Ahyat juga mendapat jemputan daripada ajensi-ajensi kerajaan seperti BNM: Bank Negara Malaysia, Istana Negara, PNB, Khazanah Nasional, dan lain-lain.

Ahyat juga gemar memberi ceramah hartanah, kewangan dan motivasi kepada pelajar university UITM, Taylors dan banyak lagi.

Kini Ahyat giat menganjurkan program-program hartanah dan bisnes secara online.

Impian beliau adalah agar lebih ramai lagi rakyat Malaysia mengecapi impian hidup mereka dengan pelaburan hartanah yang bijak, selamat dan bertanggungjawab.

As seen on:

Apa kata mereka mengenai Pejuang Hartanah?

Testimoni Mega Pejuang Hartanah

Program Pejuang Hartanah Terdahulu dan Rakan Circle Ahyat Yang Hebat

JUALAN TIKET AKAN DITUTUP PADA 25 OGOS 2022, KHAMIS 4 PETANG

AMARAN! Jualan tiket akan tamat pada 25/08/2022, jam 4 petang!

DISCLAIMER:

Kami mendidik usahawan dan bakal usahawan cara melabur hartanah dengan bijak, selamat dan bertanggungjawab melalui program dan produk cetak dan digital.

Temui kami di alamat ini:

ILHAM Academy Sdn Bhd, Wisma Quest, 36-4, Jalan Metro Pudu, Fraser Business Park, Off Jalan Yew, 55100 Kuala Lumpur

Nak hantar emel pun boleh:

info@ilhamtraining.com