fbpx

Bedah Lo Bank 2.0

Bedah LO Bank
Ramai orang Melayu kita beli rumah. Gelombang hartanah orang Melayu memang tak boleh dinafikan lagi. Mejoritinya,ramai yang beli guna pembiayaan bank dan sangat sikit orang kita beli rumah secara cash. Namun, tak ramai yang benar-benar tahu apa yang ada terkandung dalam LO: Letter Offer Bank tu. Mereka main sign je. Kerana sebab ini, diri dipenjara selama 30 tahun.
Sahabat baik Ahyat bernama Bella Leana akan buat kelas JBLB: Jom Bedah LO Bank. Program ni untuk mendedahkan isi kandungan LO Bank serta fahami apa yang ada didalamnya bagi mengelakkan diri daripada terkena jerat dan perangkap.
Program BLOB akan diadakan pada bulan Februari ini . Masa dan tempat akan dimaklumkan kemudian. Manakala, Pendaftaran adalah terhad. Jadi, sesiapa yang berminat boleh masukkan nama dalam waiting list dibawah.

PHOTO-2018-10-04-11-45-43 (1)
Bella Leana merupakan salah seorang Mentor Pejuang Hartanah yang dikenali ramai. pada tahun 2015,beliau mula aktif berkongsi tip pembiayaan di facebook. Selain berkongsi tip di laman sosial dia juga pernah di jemput oleh agensi-agensi hartanah untuk memberi ceramah tentang pembiayaan kepada agen agen meraka, malahan juga bella pernah dipanggil oleh Nstp dalam program Myrumah untuk memberi pendedahan kepada orang awam mengenai pembiayaan rumah dan kewangan. Beliau juga menjalankan personal coaching untuk orang awam bagi yang mahu menyusun semula profil kewangan.

e

a
TESTIMONI
Masukkan Nama, Email dan Mobile di bawah sekiranya anda berminat untuk sertai Program Bedah LO Bank (BLOB)
Waiting List BLOB Februari 2020

We value your privacy and will never spam you