fbpx

Jom Bedah Lo Bank


WhatsApp Image 2020-01-07 at 20.08.39
Ramai orang Melayu kita beli rumah. Gelombang hartanah orang Melayu memang tak boleh dinafikan lagi. Mejoritinya,ramai yang beli guna pembiayaan bank dan sangat sikit orang kita beli rumah secara cash. Namun, tak ramai yang benar-benar tahu apa yang ada terkandung dalam LO: Letter Offer Bank tu. Mereka main sign je. Kerana sebab ini, diri dipenjara selama 30 tahun.
Sahabat baik Ahyat bernama Bella Leana akan buat kelas JBLB: Jom Bedah LO Bank. Program ni untuk mendedahkan isi kandungan LO Bank serta fahami apa yang ada didalamnya bagi mengelakkan diri daripada terkena jerat dan perangkap. Untuk sertai program ini boleh daftar dibawah.
Bella Leana merupakan salah seorang Mentor Pejuang Hartanah yang dikenali ramai. pada tahun 2015,beliau mula aktif berkongsi tip pembiayaan di facebook. Selain berkongsi tip di laman sosial dia juga pernah di jemput oleh agensi-agensi hartanah untuk memberi ceramah tentang pembiayaan kepada agen agen meraka, malahan juga bella pernah dipanggil oleh Nstp dalam program Myrumah untuk memberi pendedahan kepada orang awam mengenai pembiayaan rumah dan kewangan. Beliau juga menjalankan personal coaching untuk orang awam bagi yang mahu menyusun semula profil kewangan.
Tiga (3) langkah mudah untuk sertai program Jom Bedah Lo Bank bersama Bella Leana :

1. Sila buat bayaran RM10 ke akaun Greater Synergy (Public Bank) 3996783301
2. Hantar resit pembayaran tersebut kepada Nurul (0192536651) untuk pengesahan kehadiran anda.
3. Sila isi form pendaftaran dibawah, selepas membuat bayaran.

Masukkan Nama, Email & Mobile Dibawah
Daftar Sekarang

We value your privacy and will never spam you