fbpx

Langkah Mula Tabung Hartanah

PENTING SANGAT-SANGAT. SILA BACA SAMPAI HABIS!

Anda diberikan akaun tabung hartanah sejurus sahaja mendaftarkan diri di laman web Pejuang Hartanah & membuka akaun Tabung Hartanah. Tujuan tabung hartanah ini ditubuhkan untuk mengumpul duit tepi bagi tujuan pemilikan hartanah.

Sebagai langkah permulaan, Terdapat 3 syarat membolehkan anda mendapatkan duit yang terkumpul dalam akaun tabung hartanah.

Syarat Pertama

Hanya Mereka Yang Berstatus Pejuang Hartanah Circle (Bronze)  layak untuk keluarkan cash dari Tabung Hartanah.  Walaubagaimanapun, anda sudah boleh melakukan aktiviti promosi untuk memenuhkan Tabung Hartanah walaupun anda belum Upgrade.

Jika anda ingin menjadi PHC Bronze, boleh KLIK SINI  untuk melihat pelbagai kelebihan menyertai PHC (Bronze)

Syarat Kedua

Duit tepi yang diperolehi WAJIB digunakan untuk 3 perkara iaitu Lindung, Langsai, Labur

  • Perlindungan Diri, Liabiliti & Aset
  • Penyelesaian Hutang (Kerak-kerak Kewangan)
  • Pelaburan Ilmu & Hartanah (Kumpul Duit Deposit/ Bayaran Bulanan).

Syarat Ketiga

Duit terkumpul tabung hartanah akan diserahkan diaktiviti yang dianjurkan oleh Pejuang Hartanah dari masa ke semasa. Anda akan dihubungi dan akan dimaklumkan mengenainya.

Dengan adanya 3 syarat ini, matlamat penubuhan tabung hartanah dapat dicapai dan memudahkan anda memiliki hartanah dengan bijak, selamat dan bertangungjawab.

Sekiranya anda tidak bersetuju ke atas ketiga-tiga syarat di atas, anda tidak perlu mempromosikan link affiliate anda.

Produk yang mempunyai komisyen (Earnings)

Hanya produk tertentu sahaja yang membolehkan anda memperolehi komisyen. Walaubagaimanapun, sekiranya anda melakukan pemasaran produk yang tidak mempunyai komisyen, maka pelanggan itu akan direkodkan sebagai Referrals anda.

Di masa akan datang, sekiranya mereka membeli produk yang mempunyai komisyen, maka anda akan mendapat Earnings yang ditetapkan.

Earnings Product List

Rujuk gambar di atas. Setiap produk mempunyai informasi produk-produk yang mendapat komisyen.

1. SKU – Di setiap SKU produk yang mempunyai komisyen, kita boleh tahu jumlahnya. Sevagai contoh, jika kod selepas tanda dash ialah E10, maka Earnings ialah RM 10.

2. TAG – Sekiranya produk tersebut di tag denga  perkataan Earnings, bermaksud produk itu mempunyai komisyen. Anda boleh klik link Earnings untuk lihat senarai produk yang mempunyai komisyen.

3. Earnings List dan jumlah komisyen akan berubah dari masa ke semasa bergantung kepada offer tertentu. Sila rujuk earnings list selalu. Produk akan ditambah dari masa ke semasa.

CARA TUK DAPAT DUIT TEPI UNTUK PENUHKAN TABUNG HARTANAH

1. Baca artikel, komen di bawah artikel dan SHARE ke Wassap/Telegram/Facebook. Pastikan anda login dulu sebelum share. Sila baca info Share Artikel hartanah

2. Ajak kawan-kawan daftar web Pejuang Hartanah dan buka akaun tabung hartanah. Gunakan link https://pejuanghartanah.com/register/goto/ID

Tukar ID ke Affiliate ID anda.

3. Tawarkan produk percuma kepada rakan-rakan anda. Pilih produk di menu shop dan ada butang share di bawah produk tersebut.

Jom kita penuhkan tabung hartanah untuk mencapai impian pemilikan hartanah dalam tanah air sendiri.