SEMINAR PEJUANG HARTANAH

CABARAN NAK BELI RUMAH?

  • Layak pembiayaan tapi tak mampu 
  • Peti kemarau tak cukup 
  • Membeli ikut nafsu 
  • Tak cukup ilmu 
NAK SPH!

15 DIS 2019, AHAD | MEMOIRE SUITES, KL | 8.30 PG - 6.00 PTG

KENAPA KENA HADIR SEMINAR PEJUANG HARTANAH?


MASTERPLAN HARTANAH 

Ilmu paling lejen yang telah merubah kehidupan ramai student. Tak kira anda di mana sekarang dalam hidup anda secara kewangan, semua orang pasti boleh kaya dan berjaya dengan ilmu ini!

KEWANGAN HARTANAH

Keputusan beli atau labur dalam hartanah adalah satu keputusan kewangan yang besar. Kalau nak melabur dalam hartanah tanpa ilmu kewangan memang susah nak berjaya dan kaya. Kena tahu berapa kelayakan beli rumah sebenar kita dan apa yang perlu repair untuk jadi lebih hebat!

GELANGGANG HARTANAH 

Macam mana nak masuk ke medan perang kalau tak berbekalkan senjata? Macam mana nak masuk medan hartanah kalau tak ada senjata ilmu! Ahyat permudahkan pemahaman anda tentang dunia hartanah dengan 8 senjata ilmu pejuang hartanah, antaranya Kira-Kira Hartanah & Booster Hartanah.

TAKUT NAK BELI HARTANAH PERTAMA

Newbies Hartanah akan terasa keseorangan bila dia nak mula dalam dunia hartanah. Pejuang Hartanah yang hebat adalah kerana Jemaah hartanah dia yang hebat.

> LIHAT KEJAYAAN PEJUANG YANG LAIN <
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

APA YANG BAKAL DIDEDAHKAN DALAM SPH KALI INI?

Kali ini Ahyat susun semula modul dalam program paling lejen iaitu SPH: Seminar Pejuang Hartanah yang telah merubah hidup ribuan peserta-peserta sebelum ini. 

Modul-modul kali ini adalah yang terkini dan yang paling sesuai untuk peserta yang memang betul-betul newbies dalam hartanah, baru nak berjinak-jinak dalam dunia hartanah dan mahu membeli rumah pertama!

10 modul sebelum plan nak labur dalam hartanah

Mindset Pejuang Cara berfikir untuk melihat peluang pelaburan hartanah. 

Masterplan Hartanah Bina masterplan hartanah secara step by step sebagai landasan untuk bawa ke destinasi pelaburan, susun strategi & pecut!

Persiapan Perang Hartanah Nak main game hartanah kena kenal gelanggang hartanah dulu. Kenal pasti kekuatan kewangan #mampu #layak pembiayaan sebelum labur.

Tertib Duit & Tertib Hartanah Segala keputusan hartanah adalah keputusan kewangan. Kalau langgar tertib ni memang bahaya!

Strategi Entry:Lokasi, Produk, Harga Bila nak tahu harga yang betul nak beli dan apa kriteria yang perlu kita lihat dahulu sebelum beli. 

Strategi Exit : Teknik Cashflow & Capital Appreciation Cara kreatif & bijak adjust strategi bila pasaran berubah. 

Teknik Mudah Dapat Financing Rumah Formula lulus loan bank yang ramai dah buat & ramai yang dah berjaya. 

Teknik Mudah Kumpul Deposit Rumah Cipta tabung hartanah yang kalis kebocoran. 

Bagaimana Hartanah Cukupkan Ibu Duit Jana pendapatan pasif setiap bulan dengan hartanah dan kumpul jadi ibu duit untuk pelaburan seterusnya. 

Teknik Turbo 10x Kekayaan Guna Hartanah Cipta enjin turbo untuk melajukan keupayaan buat duit dan tambah pelaburan hartanah.


SIAPA AHYAT ISHAK


Kepakaran saya membantu usahawan dan mereka yang makan gaji mencipta kekayaan dengan pelaburan hartanah yang bijak dengan menggunakan Strategi Pejuang Hartanah. Kini, saya sudah 16 tahun melabur dalam hartanah dan merupakan seorang usahawan dan seorang pelabur hartanah sepenuh masa. Saya mulakan perniagaan pertama saya sejak tahun 1999 semasa dalam universiti dan beli hartanah saya yang pertama pada tahun 2003. Saya memiliki lebih 10 syarikat dan secara keseluruhan membeli lebih 60 hartanah. Saya ada pengalaman beli hartanah under-con, subsale dan lelong dari pelbagai kategori hartanah jenis rumah, komersil dan retail. Saya membeli semua hartanah ini dengan menggunakan Teknik 5 Naga iaitu menggunakan nama individu dan syarikat. Saya sering diundang memberi ceramah tentang hartanah di dalam dan luar negara. Saya juga sering diundang utk menyumbang artikel di suratkhabar, majalah dan media secara online dan offline. Juga biasa ke udara di radio dan TV untuk berkongsi ilmu keusahawanan dan hartanah. Saya cikgu hartanah. Saya tidak menjual hartanah. Saya bukan seorang ejen hartanah. Namun saya amat sanjung ejen hartanah kerana banyak bantu saya dalam perjalanan sebagai pelabur hartanah. Saya adalah seorang pengembara hartanah. Saya sudah menganjurkan Kembara Hartanah saya di dalam dan luar negara. Kembara ini telah membawa ke lebih 10 negara di Eropah, Australia dan Asia. Selepas 8 tahun melabur hartanah, saya mula mendidik masyarakat tentang ilmu hartanah pada tahun 2011, saya mula mendidik masyarakat tentang ilmu hartanah pada tahun 2011, mulanya dalam bahasa Inggeris. Sejak tahun 2013, saya banyak memberi pengkhususan kepada penyampaian ilmu hartanah dalam bahasa Melayu supaya ilmu ini dapat sampai terus kepada orang kita yang sangat dahagakan dan sangat memerlukan ilmu ini. Kini, saya mendidik usahawan dan bakal usahawan cara melabur hartanah dgn bijak, selamat dan bertanggungjawab melalui program-program dan produk-produk cetak dan digital saya. Program saya ada dianjurkan setiap bulan, suku tahun, setengah tahun dan tahunan, seperti Mega Pejuang Hartanah, Gempur Hartanah, Kembara Hartanah, Program-Program Advance, Group Coaching dan banyak lagi. Impian saya untuk melihat orang kita dapat menjadi pemilik hartanah di tanahair sendiri. Itu sebabnya saya mengasaskan komuniti Pejuang Hartanah, yang memperjuangkan pemilikan hartanah dalam kalangan orang Islam. Saya juga mengimpikan penubuhan Pejuang Hartanah Academy yang memberikan pendidikan hartanah dan keusahawanan secara mampu kepada golongan berpendapatan rendah, mualaf dan OKU. Semoga kita dapat sama2 berjuang dan menjadikan impian ini satu realiti! SELAMAT BERJUANG! 

SEMINAR PEJUANG HARTANAH

AHAD, 15 DISEMBER 2019

8.30 PAGI - 6.00 PETANG

QUEST CONVENTION CENTRE, MEMOIRE SUITES, KL

>> RM 40 @ 1 orang <<


BONUS VIDEO

Video Kembara Hartanah

Kembara Hartanah

Jihad Hartanah

Jihad Hartanah

Dunia Pelaburan Hartanah

Dunia Pelaburan Hartanah


Labur atau Lebur

Labur atau Lebur

Mindset Pejuang

Mindset Pejuang


PERHATIAN


  • Selepas pembayaran, sebarang refund TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI.  
  • Jika peserta tidak dapat hadir pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” tiket pada program yang seterusnya. Jika ingin menggantikan dengan peserta baru, sila berbuat demikian sebelum 9 Disember 2019 dan emel kepada hana.h@ilhamtraining.com atau azim.hilmy@ilhamtraining.com
  • Sebarang PENUKARAN/PENGGANTIAN selepas 9 Disember 2019, akan dikenakan penalti RM50. Sebarang pertukaran tarikh, masa dan lokasi tertakluk kepada pihak pengurusan Pejuang Hartanah. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.

As seen on


AnjuranRakan Strategik