fbpx

Share Artikel Dan Penuhkan Tabung Hartanah

Setiap hari, kita akan melihat Facebook, Whatsapp dan Telegram. Setiap hari, kita akan share informasi dan ilmu berkaitan dengan perkara yang memberi manfaat kepada keluarga, rakan taulan dan orang ramai. Aktiviti seharian ini membolehkan kita berpeluang untuk memenuhkan tabung hartanah. Bagaimana ini boleh berlaku?

Daftar Laman Web Pejuang Hartanah

Apabila kita mendaftar laman web pejuang hartanah secara percuma (Menu Register) dan login, (laman web ini lah), maka kita boleh akses informasi serta ilmu-ilmu yang berkaitan dengan hartanah. Kita juga berpeluang untuk mendapatkan Affiliate ID unik yang membolehkan kita share link artikel di laman web ini disertai dengan link unik kita. Link unik inilah yang akan membolehkan sistem Track duit tepi dalam tabung hartanah.

Setiap Artikel Ada Butang Share

Anda boleh lihat artikel ini, di bahagian bawah ada 3 butang share, iaitu Facebook, Whatsapp & Telegram. Anda boleh login dan klik butang share tersebut. Apabila anda klik butang share, secara automatik Affiliate ID anda akan tertera pada link artikel tersebut. Apabila orang klik link tersebut untuk membaca artikel ini, maka sistem akan Track dan anda berpeluang untuk mendapatkan duit tepi sekiranya berlaku pembelian di laman web ini di masa akan datang.

Jom Belajar Di Kelas Online Tabung Hartanah

Setiap minggu akan diadakan kelas online tabung hartanah yang akan membongkarkan bagaimana anda boleh mengumpul duit tepi bagi tujuan pemilikan hartanah. Setiap sesi kelas online tabung hartanah akan membincangkan berkaitan T.A.B.U.N.G

Tambah Ilmu Hartanah
Anda Sertai Pejuang Hartanah Circle
Buat Duit Tepi
Untuk Lindung Diri, Liabiliti & Aset
Nak Langsai Hutang
Guna Untuk Labur Hartanah

 

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: