fbpx
Saturday , December 15 2018
Home / Tips Marketing / Tawarkan Item Percuma Kepada Semua

Tawarkan Item Percuma Kepada Semua

Salah satu cara untuk mendapatkan referral dengan mudah ialah menawarkan ebook percuma kepada sahabat handai yang berminat dengan hartanah. Senarai Item Percuma Boleh Rujuk Di Menu Shop

Senarai Item PERCUMA Yang Ada Komisyen

1. Daftar Percuma laman web Pejuang Hartanah – Komisyen RM 1 Terhad Kepada 1000 Orang Pertama Sahaja dan Wajib orang itu adalah orang yang berbeza untuk layak dapat RM 1

Cara termudah untuk tawarkan item percuma

1. Post di Facebook berkaitan item percuma itu. Tawarkan kepada mereka perlu ada Link. Pastikan ada “call to action” seperti sila komen “nak” di bawah atau perkataan yang sesuai dengannya.

2. Like komen tersebut dan reply komen itu dengan ayat “Saya dah PM”

3. PM mereka link item percuma tersebut yang mengandungi link affiliate anda.

Contoh:

>>>https://pejuanghartanah.com/register

Tambah /goto/ID di belakang link itu

>>>https://pejuanghartanah.com/register/goto/ID

4. Teknik ini tidak sesuai sekiranya komen mereka yang nak melebihi 20 orang, penat nak reply satu-satu. Jika newbies dan kurang engagement, bolehlah sebagai permulaan.

5. Jika terlampau banyak, anda boleh minta mereka dapatkannya di ruangan komen yang pertama pada post yang berikutnya. Letakkan link affiliate anda di ruangan komen.


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Sham

Pejuang Hartanah Advisor (Tabung Hartanah) - Membantu Semua Pejuang Hartanah Memenuhkan Tabung Hartanah Untuk Lindung, Langsai & Labur Dalam Hartanah.