fbpx

2 Cara Nak Bersedia Beli Rumah


Sebenarnye ramai yang tak bersedia lagi!

Memang kalau tanya, memang lah ramai yang nak beli rumah. Tapi betapa ramainye yang tak bersedia. Dan kerana mereka tak bersedia, ramainye yang akan cedera parah dari segi kewangan. So bagaimana nak bersedia?

ILMU

Kenapa kalau nak beli henfon rm3k orang akan study habis habisan. Tapi kalau nak beli rumah rm300k dia boleh main beli je. Memang Ahyat tak boleh faham dan tak boleh terima. Kenapa susah sangat nak belajar untuk beli barang yang ratus ratus ribu juta juta macam rumah? Benda ni bukan main2. Kalau silap beli memang ikat mati puluh tahun!

 

JEMAAH

Kenapa nak beli sorang sorang diri buat sorang sorang diri? Kenapa tak nak cukupkan jemaah hartanah kita sebelum beli. Maksudnye mereka nilah orang orang yang dikeliling kita untuk bagi nasihat. Kalau kita nak berniaga tudung, takkan la nak lepak dengan orang berniaga nasi lemak. So kita kena ada penasihat penasihat hartanah di sekeliling kita. Dari sudut undang undang, cukai, lokasi, strategi etc.

Hari ni bermulah hari pertama PHA: Pejuang Hartanah Advance, satu program group coaching 3 bulan. Kali ni bulan ketiga. So hari ni Ahyat akan dedahkan teknik teknik advance untuk cari hartanah terbaeks dan teknik analisa hartanah supaya kita pikih hanya aset aset yang tiptop.

Ahyat doakan anda semua diberikan kegigihan untuk belajar ilmu hartanah dan kewangan supaya dapat buat pilihan paling bijak!

 

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!!

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: