fbpx
Thursday , December 12 2019
Home / Ilmu Hartanah / 3 Perkara Newbies Wajib Tahu Tentang Masterplan Hartanah!

3 Perkara Newbies Wajib Tahu Tentang Masterplan Hartanah!

Setiap orang bermula sebagai newbies. Suatu masa dahulu dia pasti bermula dengan langkah pertama. Mudah je newbies nak berjaya dalam pelaburan hartanah tapi paling penting ialah untuk elakkan kesilapan. Senjata paling power ialah masterplan. Ada 3 perkara yg semua newbies wajib tahu.

1. WAJIB TAHU DI MANA SEKARANG

Bagaimana kita nak pergi ke destinasi kita kalau kita tak tahu di mana kita mula. Bukan dari segi lokasi mula tapi dari segi kewangan kita. Betapa ramai nye newbies yang tak tahu pun berapa duit masuk, duit keluar, aset dan liabiliti.

2. WAJIB TAHU KE MANA NAK PERGI

Dah tahu kita ada kat mana sekarang, kita takkan ke mana kalau kita tak tahu dentinasi kita. Selalunye newbies rasa macam dia tahu apa yang dia nak capai tapi realitinye mereka tak benar benar jelas. Kalau kita tak tahu nak aim kat mana, macam mana nak berjaya? Takkan main bola tanpa tiang gol?

3. WAJIB TAHU JURANG

Bila dah tahu kita mula kat mana, dan destinasi kita kat mana, kita dah kenalpasti jurang atau gap. Kenapa penting tahu ilmu ni? Supaya kita boleh susun strategi dalam masterplan hartanah kita. Strategi mana nak pakai dan bila masa paling sesuai nak pakai. Barulah jurang itu dapat dirapatkan dan kejayaan bakal jadi milik kita.


MPH2019: MEGA PEJUANG HARTANAH
PROGRAM HARTANAH TERLEJEN MALAYA

Atas permintaan ramai, Ahyat anjurkan MPH2019 seperti maklumat berikut. Ahyat akan dedahkan modul paling baru dan paling power khas buat anda baru nak berjinak jinak dalam dunia hartanah.

Tarikh: Sabtu 24 Ogos
Masa: 8am to 5pm
Lokasi: Wisma REHDA, Kelana Jaya

DAPATKAN TIKET ANDA SEKARANG!
HAMPIR SETENGAH TIKET SUDAH TERJUAL

Alhamdulillah, sudah hampir separuh daripada 400 tiket sudah terjual. Harga tiket rm100 untuk seorang tapi harga istinewa sempena launching di FB pada rm60 sahaja untuk seorang. Dapatkan maklumat lanjut dan tiket anda sekarang di link berikut ya:
>>>>> https://pejuanghartanah.com/mph-newbies-2019<<<<<


JUMPA ANDA SEMUA 24 OGOS NANTI!

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!!


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Ahyat Ishak

Ahyat Ishak

Check Also

Pengecualian Cukai Keuntungan Harta Tanah (CKHT)

Ramai yang masih keliru dengan pengecualian daripada dikenakan Cukai Keuntungan Harta Tanah apabila seseorang menjual …