fbpx
Thursday , December 12 2019
Home / Ilmu Hartanah / 3 Perkara Penting Bila Cari Hotspot

3 Perkara Penting Bila Cari Hotspot

Pembeli rumah pertama mesti tahu ilmu ni!

Kalau tanya investor hartanah, mereka ni nak 1 benda je. Mereka just nak tahu kat mana hotspot untuk invest. Chekidaut 3 perkara penting ni untuk kita faham tentang hotspot.

1. APA ITU HOTSPOT?

Hotspot hartanah ni lokasi hangat yang best nak beli hartanah. Kalau dalam dunia saham, kita nak tahu kaunter mana bagus nak beli. Dalam dunia hartanah, lokasi mana nak beli. Lokasi yang bagus ni selalu nye rege hartanah kat situ dah hangit dah. Maksudnye dah mahal la kerana dah naik nilainye. So kita nak cari hotspots yang akan datang supaya kita dapat tangkap sebelum harga dia hangit!

2. KE MANA ARAH GERAKNYE?

Mungkin ada yang tak tahu bahawa bandar bandar kita ni tidak statik tapi sentiasa bergerak. Perkara ni sangat penting untuk kita fahami kerana hotspot hartanah ni sentiasa berubah. Kalau kita dah tahu kat mana hotspot hari ni, lokasi tu mungkin dah tak hot lagi esok esok. Akan ada hotspot baru. So kena belajar ilmu untuk baca arah pergerakan bandar bandar kita supaya kita boleh bau hotspot akan datang.

3. NAK BUAT APA LEPAS DAH JUMPA?

So lepas dah jumpa hotspot ni, nak buat apa? Setakat tahu lokasi hangat tu tak jadi apa apa. Kena seranglah! Dan sebelum kita nak serang, kita nak kena bersiap la dulu. Bersedia dari segi kewangan! Kalau tak bersedia awal, hari kita jumpa hotspot tu kita boleh beli. Kena siapkan profail kewangan chanteks chanteks supaya bila bila je boleh bertindak.

JOM BELAJAR ILMU HOTSPOT HARTANAH
DAN PEMBIAYAAN HARTANAH AHAD NI!

So hari Ahad ni 4 Ogos, Ahyat n Bella akan share semua ilmu ilmu ni dan banyak lagi di Kota Warisan. Chekidaut info program ni seperti berikut:

Tarikh: Ahad 4 Ogos
12pm Ahyat Ishak: Ilmu Hotspot Hartanah
2pm Bella Leana: Teknik mudah lulus loan
Lokasi: Setia Warisan Tropika Welcome Centre
Di Kota Warisan

HADIAH SPECIAL UTK ANDA YG DAFTAR

Ahyat nak bagi 3 Special Report Radar Hartanah untuk yang daftar sekarang. Tapi yang bestnye, Bella nak bagi DSR Calculator yg dia design khas utk pembeli pembeli rumah secara percuma. Wowow! Dan jom kita layan pesta buah buahan tropika! Yeay!

So cepat2 daftar sekarang kat link ni ye! https://pejuanghartanah.com/hotspothartanah

JUMPA ANDA SEMUA AHAD NI YA!

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!!

 


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Ahyat Ishak

Ahyat Ishak

Check Also

Pengecualian Cukai Keuntungan Harta Tanah (CKHT)

Ramai yang masih keliru dengan pengecualian daripada dikenakan Cukai Keuntungan Harta Tanah apabila seseorang menjual …