fbpx

Buat Duit Tepi Sambil Tambah Ilmu Hartanah

Ilmu hartanah amat penting untuk dipelajari kerana kita mahu membeli hartanah dengan bijak, selamat dan bertanggungjawab.

Kebiasaannya, apabila kita mengetahui sesuatu ilmu itu, kita didorong untuk berkongsi ilmu bersama keluarga dan sahabat handai. Berkongsi ilmu ini juga boleh membawa kepada bekalan kita setelah kita tiada di muka bumi ini selagi mana ilmu yang baik itu diamalkan dan bermanfaat.

Baca, Komen, Share

Sudah tentu, apabila kita ingin menambah ilmu, kita akan buat pembacaan. Daripada pembacaan ini, kita mula memahami sesuatu ilmu itu dan cuba untuk kaitkan apa yang kita pernah ketahui dan lalui.

Sekiranya kita ada sebarang persoalan serta inginkan penjelasan lanjut, kita akan mula bertanya. Ada juga situasi yang mana kita mahu memberikan pandangan serta komen berkaitan artikel yang kita baca.

Terdapat ruangan komen dan pendapat di bahagian bawah artikel, membolehkan kita berkarya dan ini mampu mengukuhkan ingatan kita terhadap artikel yang dibaca serta boleh mendapatkan komen dari pelbagai pihak.

Setelah itu, kita boleh share artikel yang kita baca dengan cara klik butang share yang tertera di bahagian bawah screen ini. Butang facebook, wasapp dan telegram memudahkan kita melakukan sharing artikel ini.

Duit Tepi Masuk Dalam Tabung Hartanah

Di sinilah bermulanya proses penambahan duit tepi. Apabila kita register percuma di website pejuang hartanah, kita boleh membuka akaun tabung hartanah. Akaun tabung hartanah ini membolehkan kita mendapatkan Affiliate ID yang unik untuk akaun tersebut.

Setiap sharing yang kita lakukan, affiliate id ini akan tertera bersama-sama link artikel yang kita share itu.

Pembaca lain yang klik link itu akan menyebabkan sistem merekodkan id kita. Ini membolehkan, pada masa yang akan datang, sekiranya mereka mendapatkan produk digital mahupun menjadi member Pejuang Hartanah Circle, maka komisyen akan direkodkan dalam akaun tabung hartanah.

Bermula dari membaca untuk menambah ilmu hartanah, disusuli dengan komen dan sharing, ia membolehkan kita buat duit tepi secara tidak langsung.

Bertindak sekarang, daftar percuma dan buka akaun tabung hartanah anda hari ini juga. Mula baca, komen dan share semua artikel yang berkaitan dengan ilmu hartanah daripada laman web pejuanghartanah.com

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: