fbpx
Monday , August 3 2020
Home / Seminar / Jom Join Masterclass Hartanah : Undercon

Jom Join Masterclass Hartanah : Undercon

Hartanah Undercon Pilihan Utama?
.
Hartanah undercon sering menjadi pilihan ramai pelabur, salah satu tarikannya downpayment yang sedikit dan ada rebat atau diskaun dari pemaju. Lebih menarik bila pemaju akan berikan perabot dan penghawa dingin sekali. Macam best kan!
.
Tak dinafikan hartanah undercon mempunyai banyak kelebihan tapi tak kurang juga risikonya. Dari ketidaktentuan future price, risiko projek lambat siap atau lebih teruk lagi projek terbengkalai. Menurut laporan NAPIC 2019, 30,664 unit residential overhang daripada 123,825 unit launch pada tahun tersebut.
.
Macam mana nak pastikan hartanah undercon berbaloi untuk dilaburkan? Sertai Masterclass Webinar Pejuang Hartanah bersama Dr Eric Kim; seorang doktor yang sudah melabur lebih 20 hartanah sejak 8 tahun yang lepas, membincangkan tentang strategi melabur dalam hartanah undercon, pada 25 Julai 2020 dari jam 8.30 pagi hingga 1 petang.

.

Jom klik link ini pejuanghartanah.com/masterclasshartanahundercon/?ls=2791


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Pejuang Hartanah

Pejuang Hartanah

Check Also

Mari Daftar Ke Acara : RUMAH PERTAMAKU

“Yayy! Lepas pergi kelas Tuan Ahyat Ishak & Bella, saya dapat beli rumah first saya!” …