fbpx
Wednesday , April 1 2020
Home / Hartanah / Kitaran Hartanah Malaysia

Kitaran Hartanah Malaysia

Kita di mana sekarang?

Hari ni kami dalam PPK: Program Persiapan Kombat yang pertama untuk tahun ini. Dalam sesi pagi, Ahyat jemput Hasnain salah seorang mentor Pejuang Hartanah khusus untuk anak-anak muda. Kami bercerita tentang kitaran hartanah dan apa yang sedang berlaku pada tahun 2020 ini.

Secara makro, ekonomi nampak tertekan. Secara kasar, rakyat semakin dihimpit kesmpitan kewangan. Tapi secara mikro, nampak bahawa sudah mula nampak investor-investor tegar keluar menyerang.

Tahun ini akan keluar banyak lagi peluang-peluang terhebat. Kenapa? Kerana sekarang ini Ahyat anggap sebagai bottom / terendah. Dan masa down ini takkan lama.

Bila market naik, dia tak akan naik selama-lama nya. Pasti akan turun. Bila market turun, dia tak akan turun selama-lama nya. Pasti akan naik kembali.

So keadaan down ini tak lama. Dan dah ada nampak isyarat yang market mungkin boleh swing naik kembali. Dan kalau kita nak rebut peluang-peluang terhebat masa market sedang full upswing, memang tak best sangat la. Dan kalau nak tunggu down yang akan datang, mungkin kita tak sempat lagi.

Cumanya, orang-orang yang dah bersedia secara kewangan sahaja yang akan berjaya rebut peluang-peluang terhebat tahun ni. Dan itulah yang kami lakukan dalam program hari ini. Dari 8.30am sampai 6.30pm, kita akan bedah : layak, mampu, selamat, peti kemarau, dan ibu duit.

Februari nanti Ahyat bakal bukak pendaftaran untuk group coaching PPK: Program Persiapan Kombat. Nantikan launching date nye ya.

Ahyat doakan sahabat-sahabat dapat susun semula kewangan dengan kemas dan betul supaya akan mudah untuk beli rumah pada tahun 2020!

SELAMAT BERJUANG!

 

JAN 04, 2020

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Ahyat Ishak

Ahyat Ishak

Check Also

Gaji Besar Tapi Takde Savings? Selagi Tak Ubah Tabiat Kewangan Memang Bahaya Kalau Nak Beli Rumah

Korang kena dengar nasihat Ahyat untuk sorang aweks ni yg nak beli rumah pertamanye tahun …