fbpx

MEGA PEJUANG HARTANAH 2021 – Tiket Early Bird Kini Dibuka!

 

Salam perjuangan semua
Alhamdulillah Mega Pejuang Hartanah kini kembali lagi! Atas permintaan ramai, Ahyat anjurkan kembali dengan modul khas untuk semua orang yang tengah mencari hartanah dan perlukan ilmu untuk milikinya.
.
Adakah anda semua tahu apa yang sedang berlaku dalam dunia hartanah sekarang? Ramai yang tahu tapi taknak ambil tahu sehingga terjadi pada diri sendiri barulah terkial2 mencri ilmu hartanah yang betul. Ini antara masalah yang selalu Ahyat dengar bila terjadi terhadap hartanah mereka.

1. Ramai beli hartanah cedera parah akibat masuk gelanggan hartanah tapi ilmu hartanah tidak mencukupi. Berani tapi tak bijak sangat berbahaya!
2. Ramai beli rumah ikut kelayakan bukan ikut kemampuan diri. Ini akan berana seumur hidup.
3. Terikut2 orang beli rumah.
4. Lambakan rumah undercon,subsle dan lelong yang beri diskaun.
.
Untuk mengelakkan perkara ini terus berlaku Ahyat akan bantu semua dalam menyelesaikan masalah atau elak dari perkara yang Ahyat nyatakan di atas. Ahyat akan dedahkan ilmu perang dalam Mega Pejuang Hartanah kali ini dengan modul2 yang sangat berguna untuk  miliki hartanah dengan betul. Ahyat akan ajar dengan lebih praktikal dan cepat untuk di fahami.
.
Antara ilmu perang yang Ahyat akan kongsikan adalah;
1. Peluang dan perangkap
2. Cara pilih hartanah dengan betul
3. Design masterplan
4. Tertib hartanah
5. Beli rumah tanpa modal

Dan banyak lagi. Jom sertai MEGA PEJUANG HARTANAH 2021 untuk merungkai segala rahsia yang Ahyat simpan untuk bantu orang di luar sana termasuk muda mudi dalam memiliki hartanah impian pada masa ini.
.
Mega pejuang hartanah akan berlangsung pada 26 Jun 2021, sabtu secara private online. Modul yang lebih padat, berinfomasi terkini dan formula baru!
.
Secara rasmi Ahyat membuka tikat erly bird sekarang. Jadi jangan tnggu lagi. Daftar segera sebelum harga naik kerana tiket erly bird sah sehingga jam 4 petang sahaja.
.
Klik link ini >>> MEGA PEJUANG HARTANAH 2021 <<< 
.
Dunia hartanah bukan ada yang indah sahaja, kena tahu keburukan hartanah ini. Jangan melabur dengan ilmu setengah masak dan akhirnya langgar semua financial rules. Masa tu, dah terlambat dan yang tak best, terkorban di medan hartanah.
.
Terima kasih
.
Selamat berjuang!
Ahyat ishak

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: