fbpx
Thursday , June 27 2019
Home / Pasaran Hartanah / Pelaburan RM100 Juta Jadikan Sg Petani Lokasi Hot Di Kedah?

Pelaburan RM100 Juta Jadikan Sg Petani Lokasi Hot Di Kedah?

SIAPA BELI AMANJAYA SPECIALIST CENTRE PADA HARGA RM100 JUTA?

Ada satu company ni, Pantai Hospitals Sdn Bhd beli Amanjaya Specialist Centre (ASC) di Sg Petani pada harga RM100juta. Apakah kesannya kepada game hartanah?

Hospital dan medical centre ni bagi Ahyat adalah 1 daripada 10 #boosterhartanah. Medical centre ni jadi indikator bahawa masyarakat di sesuatu lokasi itu mempunyai kekuatan kewangan yang lebih tinggi.

So, Pantai Hospitals ni dimiliki satu kumpulan perubatan terbesar bernama IHH Healthcare Berhad (IHH). Pantai dah pun memiliki hospital 118 katil kat Sg Petani. Permintaan untuk medical services tinggi, so mereka terpaksa beli ASC ni yang ada 98 katil. (Rujukan 1)

Geng-geng IHH ni dahsyat. Mereka ni bijak. Mereka nampak potensi di Sg Petani, so mereka sanggup invest RM100 juta kat market Sg Petani. Boleh dikatakan, Sg Petani ni adalah antara market paling menariks di negeri Kedah. Banyak pembangunan di sana.

Tapi Ahyat nak beri amaran ye!!! Jangan hanya beli berdasarkan booster hartanah. Ramai yang buat keputusan silap beli hanya kerana ikut boosters je. Mesti belajar buat #masterplanhartanah dan kemudiannya belajar #kirakirahartanah sebelum buat keputusan beli hartanah.

Itu sebabnya Ahyat nak ke Jitra pada Sabtu 20 Oktober 2018 untuk dedahkan #ilmuduit dan #ilmuhartanah step by step dan paling proven untuk bantu anda jadi lebih kaya kerana hartanah.

Siapa nak belajar dengan Ahyat di Seminar Pejuang Hartanah di Jitra, Kedah nanti? KLIK SINI!

#SPH2018
#SPHutara
#seminarpejuanghartanah
#hidupsatuperjuangan
#apakahperjuangananda
#dimanakahpejuangterakhir
#sayapejuang
#pejuanghartanah

Rujukan:
1. The Edge Market
http://www.theedgemarkets.com/…/ihh-buys-amanjaya-specialis…

Gambar:
www.amanjayasc.com


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Ahyat Ishak

Ahyat Ishak

Check Also

Kawan Hong Kong Ni Kata Hartanah Kat Malaysia Ni Murah?

Setuju tak dgn poin no 9 dan 10.. 1. Semalam saya ke rumah agam sahabat …