fbpx

[PENDAFTARAN TIKET DIBUKA] MISI BELI RUMAH USAHAWAN!

Misi beli rumah usahawan kini kembali! Atas permintaan ramai, Ahyat anjurkan modul khas untuk usahawan yang berniaga full time atau part time untuk nak bina empayar hartanah. Program MBR usahawan ini ahyat akan kongsikan modul2 yang sangat berguna untuk kita miliki hartanah. Modul yang lebih praktikal dan lebih cepat untuk kita praktiskan!
.
Kenapa MBR USAHAWAN? Ahyat banyak terima soalan di media sosial dan kebanyakan berminat untuk melabur dalam hartanah tapi…
1. Tak tahu nak layakkan diri dalam pembiayaan?
2. Tak tahu adakah diri ini betul2 selamat dari segi kewangan?
3. Takut loan tak lepas?
4. Takut tersalah beli?
5. Risau akan ekonomi sekarang?
.
Tak perlu risau! Kalau kita ada ilmu hartanah dan guna teknik yang betul kita akan berjaya dapatkan hartanah yang sesuai dengan kita. Tapi, sebelum nak masuk medan hartanah kita kena faham medan ini macam medan perang. Dalam medan peran sebenar, kalau askar2 tak kenal medan perang mereka boleh mati. Dalam medan hartanah pun sama lah kalau kita tak kenal medan hartanah betul2 kita boleh hidup sengsara tapi dari segi kewangan!
.
Jadi, hari ni Ahyat lancarkan tiket MBR Usahawan kepada semua yang nak bersama2 Ahyat dalam menimpa ilmu hartanah yang betul sehingga kita berjaya dalam memiliki hartanah di negara kita sendiri.
.
Program ini akan diadakan pada hari sabtu 17 april 2021 secara online dengan modul yang lebih padat, berinfomasi dan formula baru. Untuk dapatkan tiket program ini, boleh klik link di bawah ini…
.
>>>MISI BELI RUMAH KHAS UNTUK USAHAWAN<<<
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tiket MBR Usahawan kerana peluang adalah TERHAD!
.
Sekian terima kasih

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: