fbpx

Saya Gembira Dapat Bimbing Orang Muda Dalam Kewangan Dan Hartanah

Ni kisah Ahad lepas. Selesai je sesi coaching 12 jam dengan peserta peserta Program Persiapan Perang, Ahyat dan team stayback sejam lebih sampai jam 10pm bersama dengan team.

Mereka ni antara team anak muda yang Ahyat bimbing dalam Team Kewangan Ahyat. Memang Ahyat mengajar orang pasal hartanah. Tapi segala keputusan hartanah adalah keputusan kewangan. Kalau Ahyat nak ajar orang pasal hartanah, diorang kena betulkan kewangan dulu.

Matlamat Ahyat besar. Nak melihat orang Islam memiliki hartanah dengan bijak, selamat dan bertanggungjawab. Tapi sebelum beli hartanah, mereka perlu buat kira kira hartanah dulu. Kena tahu berapa layak, mampu dan selamat.

So untuk matlamat yang besar ni, Ahyat perlukan team yang besar. Supaya Ahyat dapat bantu lebih ramai orang dalam masyarakat kita. Biar betul betul tahu kalau selamat kita nak beli rumah atau tidak. Ramai rupe rupenye tak mampu sebenarmye tapi diorang beli jugak. So dengan team yang lebih besar, Ahyat dapat bantu lebih ramai orang InshaAllah.

Kegembiraan Ahyat bila dapat bimbing anak anak muda yang penuh dengan semangat juang. Kadang kadang anak anak muda ni just nak sedikit tunjuk ajar dan coaching dan mereka sudah boleh cari jalan untuk berjaya.

Kalau ada sahabat sahabat FB Ahyat yang masih muda yang mahu belajar dan mengajar ilmu duit dan ilmu hartanah, dan pada masa yang sama nak buat duit tepi untuk tingkatkan income supaya dapat bantu keluarga or nak beli hartanah, jom berjuang sama sama dalam TAI: Team Ahyat Ishak.

Jom komen: TAI POWER!

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!!

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: