fbpx

Tak Ramai Yang Bersedia Untuk Ribut Yang Bakal Datang!

Lagi mau cerita nak beli hartanah..

Hanya Allah sahaja yang tahu masa depan. Especially bercerita tentang ekonomi dan pelaburan. Manusia tak mungkin boleh tahu exactly apa akan berlaku. So apa yang kita boleh buat? Kita hanya boleh buat satu perkara: kita boleh bersedia!

Apa pulak Ahyat maksudkan dengan ribut? Manusia takutkan ribut macam angin taufan. Ada lagi satu yang kita kena takutkan jugak, ribut ekonomi.

Kalau negara tu akan dilanda ribut, rakyat kenalah bersedia. Cukupkan makanan kat rumah, cukupkan perlindungan etc. Tapi bagaimana pula ribut ekonomi, ribut kewangan? Tak ramai yg bersedia menghadapinye.

Hari ni Ahyat dan team sedang group coaching bersama 20 peserta dalam PPK: Program Persiapan Kombat. Kami fokus seratus peratus kepada persiapan kewangan untuk beli hartanah. Tapi bukan sekadar itu, Ahyat akan pastikan mereka semua bersedia menghadapi segala kemunginan ribut ekonomi atau ribut kewangan.

PPK ni group coaching. Ni bukan seminar. Dalam program ni peserta tak boleh datang nak belajar je. Kita belajar pun ye, tapi buat terus kira kira hartanah. Dah penuh dah next session pada Sabtu 14 Sept dan Isnin 16 Sept. Maybe ada beberapa seats je lagi.

Doakan TAI: Team Ahyat Ishak dan semua peserta hari ini!

 

September 7,2019

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!!

 

 

Tag:

Kongsikan Artikel Ini Di Media Sosial: