fbpx
Thursday , November 14 2019
Home / Hartanah / Tip 3K Untuk Elak Beli Rumah Yang Boleh Jadi Raksaksa Penyedut Duit!

Tip 3K Untuk Elak Beli Rumah Yang Boleh Jadi Raksaksa Penyedut Duit!


Ramai yang nak beli rumah wajib tahu bahawa rumah boleh jadi rahmat atau jadi raksaksa dalam hidup kita. Kalau beli dengan betul, in shaa allah rumah tu akan buat kita bahagia. Kalau tersilap beli boleh jadi bahana! Chekidaut 3K ni..

K1 – Kira kira Hartanah

Ramai yang beli rumah tak mulakan dengan ukur baju di badan sendiri. Rumah yang kita mahu itu mungkin bukan rumah yang kita mampu. Ramai newbies hartanah tak tahu apa kira kira yang sebenar yang perlu dibuat untuk elak tersilap beli rumah yang salah.

K2 – Kolam Hartanah

Sebelum memancing rumah, kita mesti kenal kolam kita dulu. Ramai yang tersilap beli lokasi yang salah, tersilap beli produk yang salah, dan tersilap beli pada harga yang salah. Ilmu dan kajian yang betul akan bantu kita beli dgn bijak.

K3 – Jalan Keluar

Sebelum nak beli kena fikir2kan apa yang kena buat selepas dah beli rumah tu. Inilah kerat paling besar dalam dunia hartanah. Kerana terlebih teruja, kerana gelojoh, benda yang kemudian, selalunye dibuat kemudian. Dalam dunia hartanah tak boleh macam tu. Apa plan kita utk sewa ke, jual ke, mest dah plan sebelum beli rumah tu

MEMPERSEMBAHKAN
OTROMAN HARTANAH!

Ahyat akan dedahkan 3 tips penting ni dengan lebih detail dan banyak lagi di program Otroman Hartanah Sabtu ni dekat Hampton Damansara. Kita belajar nak jadi Otroman supaya dapat kalahkan raksaksa2 hartanah!

Akan ada sesi istimewa oleh Bella Leana yang akan kongsi tips untuk bantu anda mudah lulus pembiayaan hartanah.

Boleh daftar secara percuma di link ni ya:
http://www.pejuanghartanah.com/otromanhartanah

Jumpa anda semua Sabtu ni!

Nov 5,2019

 

KLIK DI SINI DAN DAFTAR DI WEB PEJUANG HARTANAH! DAPAT ILMU KEWANGAN DAN HARTANAH!! FREE JERRR!!


PERHATIAN: Pejuang Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:

About Ahyat Ishak

Ahyat Ishak

Check Also

Lebih Ramai Hilang Kerja Pada Tahun 2019 Banding Tahun 2018

Macam mana sara hidup n bayar hutang? 1. Kerajaan pada 4 Nov melaporkan bahawa 24,000 …